DE GROOTE-FAES duo

In een aanhoudende intense samenwerking ontwikkelen gitarist Bruno De Groote en contrabassist Ben Faes zich verder in een hoogstpersoonlijke instrumentale klankwereld op het kruispunt van traditie en experiment. Klassiek gestreken contrabas en vaak rauwe elektrische gitaar, in een uniek universum waar jazz, wereldmuziek, improvisatie, klassiek, rock en ambient elkaar omarmen. Het nieuwe album Symphony for 2 Little Boys combineert pure schoonheid met rauwe roots en elektronische manipulaties, extra in de verf gezet door producer Nicolas Rombouts. Als kers op de taart werkt het duo voor enkele nummers met legendarische New Yorkse trompettist Dave Douglas.

i.s.m. Cultuurcentrum Mechelen

Zaterdag 28 oktober – 20u15
Reserveren : cultuurcentrummechelen.be

International Games Day