Lezing Majd Khalifeh

Veertien jaar geleden kwam Majd Khalifeh aan in België, als een staatloze Palestijn op zoek naar een identiteit. Zijn eigen taal, cultuur en kennis leken plots verdampt. Zijn complexe eigenheid was teruggebracht tot één woord: vreemdeling. Hij voelde zich als een hulpeloze baby die zijn weg nog moest zoeken in een nieuwe wereld. Het enige wat hij kon doen, was doorgaan. In 'Herboren' neemt hij de lezer op sleeptouw door de verschillende stappen van zijn eigen zoektocht: van nieuwkomer tot actieve burger.

Praktische info

20 juni 2018, 14u30

Reservatie gewenst, inkomst gratis. Reserveren kan via uitleen.bibliotheek@mechelen.be

Locatie: bibliotheek Mechelen, Moensstraat 19