Maak je eigen kortfilm - GEANNULEERD

gepost op: 15 maart 2017

Maak tijdens twee namiddagen je eigen kortfilm!

Kies je voor een spannende kortfilm? Een nieuwsreportage of een reclamespotje? Je groep verandert in een echte filmcrew en iedereen krijgt zijn rol in het filmproductieproces: cameraman, regisseur, acteurs,… De verschillende fases en functies bij het maken van een film komen aan bod. Je leert actief omgaan met het technisch materiaal en een eigen verhaal vertellen. Stilte op de set en ACTIE!

Praktische info

Maandag 3 april en dinsdag 4 april, telkens van 13u30 tot 16u30. De volledige workshop neemt dus twee volledige namiddagen in beslag.

Voor kinderen tussen 10 en 12 jaar.

Het aantal plaatsen is beperkt, dus inschrijven is noodzakelijk. Dit kan in de bib, telefonisch (015/40.44.70) of via mail (jeugd.bibliotheek@mechelen.be). Deelname is gratis