OVER DALIDA .../ 19 april

Iedereen kent Dalida. Een iconische figuur die herinneringen oproept aan het artistieke Montmartre van de jaren 60, l'Olympia. Op 11 mei brengt l’orchestre Dalidaiste een hommage aan deze bijzondere vrouw en haar repertoire in het Cultuurcentrum van Mechelen. We nodigen de muzikanten uit op onze sofa voor een gesprek over haar  fel gekleurde gewaden,haar grote zonnebril, het lange blonde haar, die heerlijk exotische rollende r, haar tragische liefdesleven... Hollywood, maar tastbaar dichtbij. Ze verrassen u eveneens met life muziek!  Hebt u een ticket voor de voorstelling, dan krijgt u het voordeeltarief.

Hebt u nog geen ticket voor de voorstelling en wil u er nog eentje bemachtigen? Bestel dan snel je ticket bij Cultuurcentrum Mechelen!

donderdag 19 april  om 20u /BIB

€5/€3 op vertoon van ticket cultuurcentrum

Reserveren voor de lezing: uitleen.bibliotheek@mechelen.be

i.s.m. CCmechelen