Spreek je uit over onze bib

Wat vind jij van jouw bibliotheek? Geef ons jouw mening!

BIB2018 is een gebruikersonderzoek dat wordt uitgevoerd in 107 openbare bibliotheken in Vlaanderen en Brussel. De mening van actieve gebruikers staat centraal in dit onderzoek: we willen onder meer peilen naar de tevredenheid over het aanbod en de dienstverlening, de wijze waarop bezoekers van de bibliotheek gebruik maken, de redenen waarom men de bibliotheek bezoekt, etc.

Dit wetenschappelijk onderzoek heeft geen enkele commerciële of politieke bedoeling; het zal gebruikt worden om de werking van openbare bibliotheken te verbeteren.

Klik hier voor het invullen van de enquete.

Makkelijker boeken afhalen via ‘Bibpunt’

De Stad past de ‘bestel– en afhaalservice’ van de bibliotheek Mechelen in de wijk- en dorpshuizen aan. Vanaf nu worden die ‘Bibpunt’ genoemd en kunnen de leveringen en afhalingen sneller. Woensdag wordt dé dag om boeken af te halen. Lees verder