START GROTE BOEKENVERKOOP

gepost op: 18 mei 2017

Naar jaarlijkse traditie houdt de bib een boekenverkoop tijdens de maanden juli en augustus. Op donderdag 29 juni vanaf 19u30 tot 22u geven we het startschot en kan je de meest interessante boeken, films en CD's op de kop tikken tegen bijzonder kleine prijsjes. Voor slechts €0,40 per centimeter haal je de beste lectuur, de mooiste deuntjes en de meest fantastische beelden in huis. Wij zorgen voor een zomerse sangria, een hapje en een tapje om de sfeer wat aan te dikken!  Vanaf vrijdag 30 juni gaat de boekenverkoop door tot 31 augustus tijdens de openingsuren.

Boekenuil leest voor in het park!

Kom luisteren naar prachtige dierenverhalen tussen de bomen of met je kont in het gras, vlakbij de speeltuin. Op diezelfde plek vind je originele boekenboomkasten vol met ruilboeken voor kinderen en volwassenen. Lees verder