GROTE BOEKENVERKOOP

gepost op: 18 mei 2017

Heel de zomervakantie kan je voor een prikje afgevoerde materialen kopen in de bib.

Naar jaarlijkse traditie houdt de bib een boekenverkoop tijdens de maanden juli en augustus.

Je kan de meest interessante boeken, films en CD's op de kop tikken tegen bijzonder kleine prijsjes. Voor slechts € 0,40 per centimeter haal je de beste lectuur, de mooiste deuntjes en de meest fantastische beelden in huis.  Vanaf vrijdag 30 juni gaat de boekenverkoop door tot 31 augustus tijdens de openingsuren van de bibliotheek.

PRIJSLIJST

• boeken: € 0,40/cm dikte
  • strips, cd's, dvd's en tijdschriften: € 0,50/ stuk

Boekenuil leest voor in het park!

Kom luisteren naar prachtige dierenverhalen tussen de bomen of met je kont in het gras, vlakbij de speeltuin. Op diezelfde plek vind je originele boekenboomkasten vol met ruilboeken voor kinderen en volwassenen. Lees verder