THEATERGESCHIEDENIS (VOLZET)

De moderne podiumkunsten zoals we ze vandaag kennen, zijn het gevolg van een boeiende en gevarieerde geschiedenis. In deze cursus leren we meer over het ontstaan van het theater en hoe de verschillende disciplines hieruit groeiden. Verder gaan we ook op zoek naar de gelijkenissen tussen theatervormen uit verschillende tradities en theater zoals we het nu kennen. We bestuderen enkele baanbrekende theatermakers zoals Brecht, Kantor, Fo, ... en ook niet-Westerse invloeden.

i.s.m.  OPENDOEK en Vormingplus

Zaterdag 28 oktober, 4 en 25 november en 2 december – 10u15 – 13u
Reserveren : www.vormingplus-regiomechelen.be

International Games Day