‘Thee met boekjes’ zoekt voorlezers

gepost op: 7 februari 2017

Voor het project 'Thee met boekjes' zijn we op zoek naar enthousiaste voorlezers!

'Thee met boekjes' is een voorleesproject van de dienst Bibliotheken van de stad Mechelen en de Centra voor Leerlingenbegeleiding (CLB). We willen voorlezen introduceren in gezinnen waar dat (nog) geen vast ritueel is. Voor de editie 2017 zijn we nog op zoek naar enthousiaste vrijwilligers die vijf keer een uurtje aan huis willen gaan voorlezen aan kinderen uit de derde kleuterklas.

Heb je interesse om mee te werken? Schrijf je dan zeker in voor ons infomoment op dinsdag 18 april 2017 om 18u in de openbare bibliotheek van Mechelen (Moensstraat 19).

Wil je je graag inschrijven? Stuur dan een mailtje naar jeugd.bibliotheek@mechelen.be of bel naar het nummer 015/40 44 70.

Tot binnenkort!