Vraag NU nog je verrassing aan!

gepost op: 19 juni 2017

Ben je leerkracht in het kleuter- of lager onderwijs?

Schrijf je bij de jeugdbibliotheek in voor het project ‘Verrassingen in je valies’.

Vanaf 1 juli kun je in de bibliotheek een pakket met vijf parels van boeken ophalen. Dit pakket mag je twee maanden houden. Heb je nog geen lidkaart? Vraag dan aan de balie meteen gratis een bibliotheekkaart voor leerkrachten aan.

Hoe vraag je een pakket aan? Stuur een mailtje naar jeugd.bibliotheek@mechelen.be met als onderwerp ‘Verrassingen in je valies’.

Laat ons zeker weten voor welke leeftijd je graag een boekenpakket wil (kleuters, 1ste graad, 2de graad, 3de graad). Het enige wat wij in ruil vragen, is een foto met je lievelingsboek uit het pakket.

Boekenuil leest voor in het park!

Kom luisteren naar prachtige dierenverhalen tussen de bomen of met je kont in het gras, vlakbij de speeltuin. Op diezelfde plek vind je originele boekenboomkasten vol met ruilboeken voor kinderen en volwassenen. Lees verder