Voorlezen met kamishibai: workshop: VOLZET (wachtlijst)

gepost op: 15 april 2017

‘Kamishibai is onderdeel van een eeuwenoude visuele verteltraditie die tijdens de 12de eeuw ontstond in boeddhistische tempels in Japan. ‘Kami’ betekent papier en ‘shibai’ betekent drama.

In deze workshop word je ondergedompeld in de magische wereld van de kamishibai. Via een verhaal ontdek je zelf de kracht van het verteltheater. We gaan samen op zoek naar verschillende toepassingen en er worden een aantal tips en tricks meegegeven: waarop moet je letten als je zelf een verhaal maakt of omtovert tot kamishibai-vertelplaten? Hoe kan je een vertelling spannend, boeiend en magisch maken?

Praktische info

Maandag 15 mei van 19u tot 22u

Voor iedereen die graag voorleest of vertelt.

Gratis

Inschrijven is noodzakelijk. Dit kan in de bib, telefonisch (015/40.44.70) of via mail (jeugd.bibliotheek@mechelen.be).

I.s.m. Inge Umans