Workshop patroontekenen **VOLZET**

gepost op: 17 maart 2017

Een workshop voor beginnende creatievelingen die met patronen en de naaimachine aan de slag willen!

Je leert je eigen maten opmeten en je krijgt inzicht in een patronenblad. Hoe neem je de juiste lijnen over, wat betekenen al die tekentjes en hoe kies je uit die wirwar van lijnen het juiste patroon voor jou?

We maken je wegwijs in het aanbod tijdschriften, patroonboeken, werkboeken en inspiratieboeken van de bib.

We gaan ook met potlood en patroonpapier aan de slag en je gaat naar huis met een eenvoudig en gebruiksklaar patroon!

Een workshop voor absolute beginners – geen voorkennis nodig

Reserveren is belangrijk want het aantal plaatsen is beperkt tot 10 inschrijvingen.

Waar? Bibliotheek Mechelen, Moensstraat 19

Wanneer? zaterdag 8 april 2017 van 13u tot 16u

Inschrijven? via 015 40 44 70 of via uitleen.bibliotheek@mechelen.be

Prijs? € 5,0

UPDATE: DE WORKSHOP IS VOLZET! Je kan wel nog je naam achterlaten om op de wachtlijst gezet te worden.