Bestel- en afhaalservice wijk- en dorpshuizen

Bestel boeken, cd's en dvd's via de catalogus en laat ze gratis leveren in je dorp (Battel, Heffen, Hombeek, Leest, Muizen en Walem).
Zo heb je keuze uit de hele collectie, zonder dat je ervoor naar de bibliotheek in het stadscentrum moet.

Om gebruik te kunnen maken van deze bestelservice moet je wel ingeschreven zijn met je eID-kaart en een e-mailadres én Mijn Bibliotheek-account hebben.

Zodra je bestelling klaarstaat, ontvang je een e-mail en heb je 8 dagen tijd om ze op de gekozen locatie af te halen.

Openingstijden:

• Battel – Wijkhuis: woensdag tussen 17u en 19u
  • Heffen – Zaal De Kettinghe: woensdag van 12u tot 14u
  • Hombeek – Pastorij Hombeek: dinsdag tussen 18u en 20u en woensdag tussen 14u en 16u
  • Leest – Dorpshuis: woensdag tussen 12u en 16u en donderdag tussen 18u en 20u
  • Muizen – Dorpshuis: woensdag tussen 13.30u en 17u
  • Walem - Dorpshuis: woensdag tussen 13.30u en 15.30u en donderdag tussen 18u en 20u

De adressen  van de wijk- en dorpshuizen vind je op www.mechelen.be/adressengids.