Titel
Vox Lux / written and directed by Brady Corbet
Regisseur
Brady Corbet
Acteur
Natalie Portman Jude Law
Componist
Sia 1975-
Taal
Engels
Uitgever
The Searchers, © 2019
1 dvd-video
Oorspr. opname
2018
Speelduur
114 min.
Aantekening
Engels gesproken Ondertiteling: Nederlands, Frans
EAN
9789461876607
mooov

Over Brady Corbet

CC BY-SA 3.0 - Foto van/door Georges Biard

Brady James Monson Corbet (Scottsdale, 17 augustus 1988) is een Amerikaans acteur die onder andere in de film Thunderbirds heeft gespeeld. Hij vertolkt de rol van Alan Tracy in die film. Ook is hij bekend van zijn rol als Mason Freeland in de film Thirteen, en die van Brian Lackey in Mysterious Skin. Verder had hij enkele gastrollen in Amerikaanse televisieseries.

In 2006 was hij te zien in de dramaserie 24 als Derek Huxley, de zoon van Jack Bauers (Kiefer Sutherland) nieuwe vriendin. Hij speelde in de eerste zes afleveringen van het 5e seizoen.

Filmografie

  • 2000 - The King of Queens - Stu
  • 2000 - NieA 7 - Alien
  • 2001 - I My Me! Strawberry Eggs - Yoshihiko Nishinada
  • 2002 - Greetings from Tucson - Brian
  • 2003 - Oliver Beene - Spencer
  • 2003 - Thirteen - Mason Freeland
  • 2004 - Thunderbirds - Alan …Lees verder op Wikipedia