Dvd

En zijn vrienden : Et ses amis. vol.3

Bumba (uitvoerder)
+1
En zijn vrienden : Et ses amis. vol.3
×
En zijn vrienden : Et ses amis. vol.3 En zijn vrienden : Et ses amis. vol.3

En zijn vrienden : Et ses amis. vol.3

Doelgroep:
Alle leeftijden, Vanaf 3-5 jaar, Vanaf 0-2 jaar
Genre:
Verzameling van 12 afleveringen uit de poppenfilmreeks. De vrolijke clown Bumba voert samen met zijn vriendjes in een kleurrijk circus kunstjes op voor een enthousiast kleuterpubliek. Vanaf ca. 2 jaar.
Titel
En zijn vrienden : Et ses amis. vol.3
Uitvoerder
Bumba
Uitgever
Studio 100, 2018
1 dvd-video
Speelduur
06:39:45
EAN
5051083129466
CDR
LAD0341

Besprekingen

Derde* verzamel-dvd van de poppenreeks 'Bumba' van Studio 100 die loopt vanaf 2004. Bumba is een ietwat ondeugende maar altijd vrolijke clown die in een kleurrijk circus zijn kunstjes opvoert voor een enthousiast kleuterpubliek. Daarbij krijgt hij hulp van zijn vriendje Bumbalu, de vogel Kiwi, de olifant Tumbi en de berin Nanadu. Elke aflevering van vijf minuten begint in een grote circustent en bestaat uit korte, eenvoudige optredens van Bumba en zijn vriendjes en gedeelten zonder de poppen, waarin gespeeld wordt met kleur, klank en alledaagse voorwerpen, soms in onverwachte en ongewone situaties. Bumba en zijn vriendjes maken geheel eigen geluiden; alleen de vertelstem (van Marc Peeters) spreekt mensentaal (Nederlands). De poppen zijn gemaakt door Jan Maillard, die ook werkte voor o.a. 'De grote boze wolf show' en 'Bibaboerderij'. Heel geschikt voor peuters en kleuters vanaf ca. 2 jaar.

Over Bumba

Bumba kan verwijzen naar:

  • Bumba (televisieprogramma), een Belgisch peuterprogramma, gecreĆ«erd door Jan Maillard en in productie gebracht door Studio 100.
  • Bumba (stad), een stad in de Democratische Republiek Congo, gelegen aan de Kongostroom in de provincie Mongala.
  • Bumba (spinnen) een geslacht van spinnen.


Lees verder op Wikipedia