Boek
Nederlands
Een jonge Amerikaanse vrouw zegt haar baan op, breekt met haar vriend en gaat op vakantie naar Engeland om de filmlocatie van haar geliefde tv-serie te bezoeken. Hier vindt ze ten slotte een nieuwe baan en persoonlijk geluk.
Titel
Beauchamp Hall
Auteur
Danielle Steel
Vertaler
Josee Koning
Taal
Nederlands
Oorspr. taal
Engels
Oorspr. titel
Beauchamp Hall
Uitgever
Amsterdam: Uitgeverij Luitingh-Sijthoff, © 2022
298 p.
ISBN
9789021032269 (paperback)

Besprekingen

Een feelgoodverhaal van Danielle Steel. De lezer volgt het verhaal van de Amerikaanse Winona Farmington, voor wie het najagen van haar dromen niet lijkt weggelegd. Ze troost zichzelf met het bingen van de Britse tv-serie Beauchamp Hall. Wanneer ze een promotie misloopt en wordt bedrogen door haar vriend, neemt ze voor het eerst in haar leven een impulsieve beslissing: ze reist af naar de set van Beauchamp Hall. Hier vindt ze uiteindelijk een nieuwe baan en persoonlijk geluk. Vlot en zeer toegankelijk geschreven. Danielle Steel (New York, 1947) is een internationaal bekende Amerikaanse schrijver. Ze schreef meer dan zestig boeken. Haar werk werd in meer dan veertig landen uitgegeven.

Over Danielle Steel

Danielle Steel (New York, 14 augustus 1947) is een Amerikaanse schrijfster van romantische boeken, veelal gelezen door vrouwen. Steel heeft meer dan 120 romans geschreven (per 2019), waarvan verschillende verfilmd zijn. Er zijn al meer dan 800 miljoen exemplaren van haar romans verkocht, in 69 landen en 43 talen (per 2018).

Naast haar werk voor volwassenen heeft Steel ook een serie kinderboeken geschreven, de Max en Martha-serie. Ook schreef ze vier 'Freddie'-boeken, over gebeurtenissen in het leven van kinderen, zoals een doktersbezoek en een nacht uit logeren. Ook heeft zij een poëziebundel gepubliceerd.

Steel is zeer geïnteresseerd in het welzijn van kinderen. Zelf heeft zij negen kinderen grootgebracht. Ze is vijf keer getrouwd geweest, met Claude-Eric Lazard, Danny Zugelder, William Toth, John Traina en Tom Perkins. Haar zoon Nicholas Traina pleegde op 19-jarige leeftijd zelfmoord. Steel schreef twee non-fictieboeken over Nicholas' leven en dood, Having…Lees verder op Wikipedia