De wegen van Marshall, die jarenlang undercover was in een drugskartel, en die van Ariane, die zwanger raakt van haar kidnapper, kruisen zich op wonderlijke wijze.
Titel
Dubbelleven
Auteur
Danielle Steel
Vertaler
Josee Koning
Taal
Nederlands
Oorspr. taal
Engels
Oorspr. titel
Undercover
Uitgever
Amsterdam: Luitingh Sijthoff, © 2016
315 p.
ISBN
9789024570805 (paperback)

Andere formaten:

Toegankelijke formaten:

Besprekingen

Geheim agent Marshall werkt al jaren undercover in Colombia. Als hij ontmaskerd dreigt te worden, wordt hij net op tijd gered, maar zijn geliefde wordt vermoord door een drugsbaron. Nadat hij enigszins hersteld is, gaat Marshall werken als beveiliger van de Amerikaanse president en diens gezin. Een aanslag zorgt ervoor dat hij niet meer kan werken. Intussen is de dochter van de ambassadeur van Argentinië ontvoerd. Na een spectaculaire bevrijdingsactie trekt Ariana zich terug in Parijs, waar Marshall ook woont. Hij ontdekt dat Ariana nog steeds bedreigd wordt. Hun beider leven loopt gevaar. De roman bevat verschillende verhaallijnen die in Parijs bij elkaar komen. Beide hoofdpersonen leiden noodgedwongen een dubbelleven om hun identiteit te beschermen. Het is een spannend verhaal, met natuurlijk romantiek zoals van deze schrijfster verwacht mag worden. Op het laatst gaat het allemaal een beetje snel, de ontknoping valt wat tegen. Niettemin een vooral spannend verhaal met reële aandacht…Lees verder

Over Danielle Steel

Danielle Steel (New York, 14 augustus 1947) is een Amerikaanse schrijfster van romantische boeken, veelal gelezen door vrouwen. Steel heeft meer dan 120 romans geschreven (per 2019), waarvan verschillende verfilmd zijn. Er zijn al meer dan 800 miljoen exemplaren van haar romans verkocht, in 69 landen en 43 talen (per 2018).

Naast haar werk voor volwassenen heeft Steel ook een serie kinderboeken geschreven, de Max en Martha-serie. Ook schreef ze vier 'Freddie'-boeken, over gebeurtenissen in het leven van kinderen, zoals een doktersbezoek en een nacht uit logeren. Ook heeft zij een poëziebundel gepubliceerd.

Steel is zeer geïnteresseerd in het welzijn van kinderen. Zelf heeft zij negen kinderen grootgebracht. Ze is vijf keer getrouwd geweest, met Claude-Eric Lazard, Danny Zugelder, William Toth, John Traina en Tom Perkins. Haar zoon Nicholas Traina pleegde op 19-jarige leeftijd zelfmoord. Steel schreef twee non-fictieboeken over Nicholas' leven en dood, Having…Lees verder op Wikipedia