E-boek
Nederlands

Een hondenleven

Jeff Kinney (auteur), Hanneke Majoor (vertaler)
In de reeks:
Doelgroep:
Vanaf 9-11 jaar
Het is zomervakantie en Bram Botermans wil binnen gamen. Maar zijn moeder bedenkt allerlei zomeractiviteiten voor hem: hij moet naar het zwembad en naar een leesclub. Bram verzint een list: hij gaat geld verdienen als tuinier. Lukt het hem om zijn moeders plannen te ontlopen?
Onderwerp
Opgroeien, Vakantie
Titel
Een hondenleven
Auteur
Jeff Kinney
Vertaler
Hanneke Majoor
Taal
Nederlands
Oorspr. taal
Engels
Oorspr. titel
Dog days
Uitgever
[Plaats van uitgave niet vastgesteld]: VBK Media, 2015
1 digitaal bestand
ISBN
9789026135071
CloudLibrary
acuf8gr9

Andere formaten:

Over Jeff Kinney

CC BY-SA 2.0 - Foto van/door Gary Dunaier

Jeffrey Kinney (Fort Washington, 19 februari 1971) is een Amerikaanse programmeur van computerspellen, striptekenaar, producer en schrijver van kinderboeken. Hij heeft onder andere de serie Het leven van een loser (Diary of a Wimpy Kid) geschreven.

Biografie

Jeff Kinney doorliep zijn middelbareschoolopleiding in Forestville. Vanaf begin jaren negentig studeerde hij aan de Universiteit van Maryland. In deze periode schreef hij de strip Igdoof die in de krant van de campus verscheen. Vanaf dat moment wist hij dat hij schrijver wilde worden. Hij werkt tegenwoordig als programmeur en ontwerper van online computerspellen. Hij heeft ook de website Poptropica gemaakt. Zijn bekendste werk is Het leven van een loser.., een boekenserie die uit elf delen bestaat.

Bibliografie