E-boek
Nederlands

Gedumpt

Jeff Kinney (auteur), Hanneke Majoor (vertaler)
In de reeks:
Doelgroep:
Vanaf 9-11 jaar
Genre:
Dit e-book is NIET geschikt voor zwart-wit e-readers. Met Gedumpt, het achtste deel in de serie Het leven van een Loser van Jeff Kinney, is het weer lachen geblazen. Bram Botermans vindt zichzelf perfect! Maar jij en ik weten wel beter: Bram zal altijd een sukkel blijven. Het zit Bram Botermans niet mee. Zijn beste vriend Theo is hem spuugzat en heeft Bram gedumpt. Probeer dan maar eens nieuwe vr
Onderwerp
Opgroeien
Titel
Gedumpt
Auteur
Jeff Kinney
Vertaler
Hanneke Majoor
Taal
Nederlands
Oorspr. taal
Engels
Oorspr. titel
Hard luck
Editie
5
Uitgever
[Plaats van uitgave niet vastgesteld]: VBK Media, 2015
1 digitaal bestand
ISBN
9789026136399
CloudLibrary
acuf7zg9

Andere formaten:

Over Jeff Kinney

CC BY-SA 2.0 - Foto van/door Gary Dunaier

Jeffrey Kinney (Fort Washington, 19 februari 1971) is een Amerikaanse programmeur van computerspellen, striptekenaar, producer en schrijver van kinderboeken. Hij heeft onder andere de serie Het leven van een loser (Diary of a Wimpy Kid) geschreven.

Biografie

Jeff Kinney doorliep zijn middelbareschoolopleiding in Forestville. Vanaf begin jaren negentig studeerde hij aan de Universiteit van Maryland. In deze periode schreef hij de strip Igdoof die in de krant van de campus verscheen. Vanaf dat moment wist hij dat hij schrijver wilde worden. Hij werkt tegenwoordig als programmeur en ontwerper van online computerspellen. Hij heeft ook de website Poptropica gemaakt. Zijn bekendste werk is Het leven van een loser.., een boekenserie die uit elf delen bestaat.

Bibliografie