E-boek
Nederlands

Zwaar de klos!

Jeff Kinney (auteur), Hanneke Majoor (vertaler)
In de reeks:
Doelgroep:
Vanaf 9-11 jaar
Genre:
Dit e-book is NIET geschikt voor zwart-wit e-readers. Voor het schoolfeest zoekt Bram een danspartner, EEN MEISJE! Helaas heeft zijn eerste keus iemand anders op het oog. Hij vreest ernstig als enige over te blijven, maar gelukkig – schrale troost – staat zijn beste vriend Theo er even beroerd voor. Thuis is het een hel: Brams zakelijk mislukte en totaal berooide oom logeert bij hen. En die gaat B
Onderwerp
Schoolleven
Titel
Zwaar de klos!
Auteur
Jeff Kinney
Vertaler
Hanneke Majoor
Taal
Nederlands
Oorspr. taal
Engels
Oorspr. titel
The third wheel
Editie
5
Uitgever
[Plaats van uitgave niet vastgesteld]: VBK Media, 2015
1 digitaal bestand
ISBN
9789026135118
CloudLibrary
acuf5t89

Andere formaten:

Over Jeff Kinney

CC BY-SA 2.0 - Foto van/door Gary Dunaier

Jeffrey Kinney (Fort Washington, 19 februari 1971) is een Amerikaanse programmeur van computerspellen, striptekenaar, producer en schrijver van kinderboeken. Hij heeft onder andere de serie Het leven van een loser (Diary of a Wimpy Kid) geschreven.

Biografie

Jeff Kinney doorliep zijn middelbareschoolopleiding in Forestville. Vanaf begin jaren negentig studeerde hij aan de Universiteit van Maryland. In deze periode schreef hij de strip Igdoof die in de krant van de campus verscheen. Vanaf dat moment wist hij dat hij schrijver wilde worden. Hij werkt tegenwoordig als programmeur en ontwerper van online computerspellen. Hij heeft ook de website Poptropica gemaakt. Zijn bekendste werk is Het leven van een loser.., een boekenserie die uit elf delen bestaat.

Bibliografie