Boek
Nederlands

Een eilandbruiloft

Jenny Colgan (auteur), Els van Son (vertaler)
Bewoners van het eiland Mure zijn opgewonden vanwege de bruiloft van de hoteleigenaresse.
Titel
Een eilandbruiloft
Auteur
Jenny Colgan
Vertaler
Els van Son
Taal
Nederlands
Oorspr. taal
Engels
Oorspr. titel
An island wedding
Uitgever
Amsterdam: Uitgeverij Luitingh-Sijthoff, 2023
351 p. : kaart
ISBN
9789021030814 (paperback)

Besprekingen

Een romantisch verhaal uit de ‘Café Zon & Zee’-serie. Flora’s hotel op het Schotse eiland Mure is in de ban van de veeleisende Olivia die er haar groots opgezette huwelijk wil vieren. Ondertussen probeert Flora haar eigen bruiloft met Joel te organiseren. Dat dreigt echter ingewikkeld te worden als blijkt dat Joel een totaal ander idee heeft over hoe hun huwelijksdag eruit moet zien.Dan zijn er nog Lorna en Saif. Om Saifs zonen te beschermen houden de plaatselijke schooldirectrice en huisarts hun relatie wanhopig geheim. Maar wie bekommert zich dan om hen? In vriendelijke, zeer toegankelijke stijl geschreven.Jenny Colgan (Prestwick, 1972) is een internationaal bekende Britse schrijver. Ze schreef tientallen boeken. Haar werk werd in meer dan twintig landen uitgegeven.

Over Jenny Colgan

Jenny Colgan (Prestwick, Ayrshire, 14 september 1972) is een Schots auteur van romans en jeugdliteratuur. Zij heeft verhaallijnen voor Doctor Who geschreven. Ze schrijft zowel onder haar eigen naam als onder de pseudoniemen Jane Beaton en J.T. Colgan.

Leven en werk

Colgan studeerde aan de University of Edinburgh en werkte zes jaar in de gezondheidszorg, werkte zwart als cartoonist en als stand-up comedian.

Haar boeken zijn onder meer in het Nederlands vertaald en een aantal is tevens uitgegeven als luisterboek en e-book. Ze heeft meer dan veertig boeken op haar naam staan.

Privé

Colgan woont met haar man Andrew en drie kinderen afwisselend in Frankrijk en Londen.

Bibliografie (selectie)

Als Jenny …Lees verder op Wikipedia