Boek
Nederlands

Kerstmis in het Cupcake Café

Jenny Colgan (auteur), Josee Koning (vertaler)
De eigenaresse van het Cupcake Café komt voor een moeilijke keuze te staan als haar vriend een baan aangeboden krijgt in New York.
Titel
Kerstmis in het Cupcake Café
Auteur
Jenny Colgan
Vertaler
Josee Koning
Taal
Nederlands
Oorspr. taal
Engels
Oorspr. titel
Christmas at the Cupcake Café
Uitgever
Amsterdam: Uitgeverij Luitingh-Sijthoff, © 2022
315 p.
ISBN
9789024591862 (paperback)

Besprekingen

Een feelgoodverhaal uit de 'Cupcake Café’-serie. Issy Randall, de trotse eigenaar van het café, is verliefd en gelukkiger dan ooit. Haar nieuwe bedrijf bloeit, ook al zijn haar collega’s Pearl en Caroline niet zo optimistisch over het komende winterseizoen. Issy zelf is ervan overtuigd dat het een succes zal worden en iedereen een fijne kerst zal hebben, maar dan krijgt haar vriend Austin een baan aangeboden in New York en moet ze beslissen wat haar het dierbaarst is. In lichtvoetige en zeer toegankelijke stijl geschreven. Jenny Colgan (Prestwick, 1972) is een internationaal bekende Britse schrijver. Ze schreef tientallen boeken. Haar werk werd in meer dan vijftien landen uitgegeven.

Over Jenny Colgan

Jenny Colgan (Prestwick, Ayrshire, 14 september 1972) is een Schots auteur van romans en jeugdliteratuur. Zij heeft verhaallijnen voor Doctor Who geschreven. Ze schrijft zowel onder haar eigen naam als onder de pseudoniemen Jane Beaton en J.T. Colgan.

Leven en werk

Colgan studeerde aan de University of Edinburgh en werkte zes jaar in de gezondheidszorg, werkte zwart als cartoonist en als stand-up comedian.

Haar boeken zijn onder meer in het Nederlands vertaald en een aantal is tevens uitgegeven als luisterboek en e-book. Ze heeft meer dan veertig boeken op haar naam staan.

Privé

Colgan woont met haar man Andrew en drie kinderen afwisselend in Frankrijk en Londen.

Bibliografie (selectie)

Als Jenny …Lees verder op Wikipedia