Boek
Nederlands

Game helden tegen de dino's

Marcel van Driel (auteur), Paco Vink (illustrator)
+1
Game helden tegen de dino's
×
Game helden tegen de dino's Game helden tegen de dino's
In de reeks:
Doelgroep:
Vanaf 6-8 jaar
De Game Helden worden na een schoolreisje naar een dinopark naar de prehistorie geteleporteerd. Kunnen ze veilig terugkeren? Met kleurenillustraties. Vanaf ca. 7 jaar.
Onderwerp
Games, Vriendschap
Titel
Game helden tegen de dino's
Auteur
Marcel van Driel
Illustrator
Paco Vink
Taal
Nederlands
Uitgever
Amsterdam: Billy Bones, 2022
98 p. : ill.
ISBN
9789030508786 (hardback)

Besprekingen

Een avontuurlijk verhaal over de Game Helden. De Game Helden worden na een schoolreisje naar een dinopark naar de prehistorie geteleporteerd. Ze moeten samenwerken met hun vijand om terug te keren, maar stuiten op een woeste Spinsaurus! Kunnen ze De Leeuwin vertrouwen en veilig terugkeren naar het heden? Vlot en met humor geschreven. Met kleurenillustraties. Marcel van Driel (Arnhem, 1967) is schrijver en jeugdauteur.Het boek maakt deel uit van de serie: 'Game Helden’. Vanaf ca. 7 jaar.

Over Marcel van Driel

Marcel van Driel (Arnhem, 4 februari 1967) is een Nederlandse schrijver, voornamelijk van kinderboeken.

Levensloop

Van Driel groeide op in de Zuidwijken van Zutphen. Hij is van jongs af vertrouwd geweest met thrillers, magische boeken, griezelverhalen, sciencefiction en sprookjes. Hij maakt films en schrijft boeken voor kinderen en volwassenen. Zijn eerste boek, Een Elfje in de Sneeuw, verscheen in 2002. In 2004 volgde De Sprookjesspeurders als eerste deel van een sprookjestrilogie in de serie Leesleeuw.

In maart 2005 verscheen het tweede deel uit de reeks, De Drie Sneeuwwitjes, en een jaar later werd de serie afgesloten met Droomroosje. In datzelfde jaar verscheen Straatwijs, een achtervolgingsthriller met alleen maar vrouwen in de hoofdrol. Het boek is een ode is aan Van Driels favoriete stad Rotterdam. In april 2005 verscheen Help, Katman! Help!, een boek over een jongen…Lees verder op Wikipedia