Boek
Nederlands

De snelle 800 : hoe je met een combinatie van snel afvallen en periodiek vasten langdurig gezond blijft

Michael Mosley (auteur)
+1
De snelle 800 : hoe je met een combinatie van snel afvallen en periodiek vasten langdurig gezond blijft
×
De snelle 800 : hoe je met een combinatie van snel afvallen en periodiek vasten langdurig gezond blijft De snelle 800 : hoe je met een combinatie van snel afvallen en periodiek vasten langdurig gezond blijft

De snelle 800 : hoe je met een combinatie van snel afvallen en periodiek vasten langdurig gezond blijft

HET NIEUWE 5:2 VASTENDIEET: VASTEN MET 800 CALORIEËN PER DAG. De ultieme gids van de maker van het 5:2 vastendieet In 2012 ontketende Dr. Michael Mosley een ware gezondheidsrevolutie met zijn 5:2-vastendieet. Hij overtuigde de wereld van de enorme impact van periodiek vasten. Op basis van nieuwe wetenschappelijke ontdekkingen presenteert hij nu met De Snelle 800 een geactualiseerde en sterk verb
Titel
De snelle 800 : hoe je met een combinatie van snel afvallen en periodiek vasten langdurig gezond blijft
Auteur
Michael Mosley 1957-
Taal
Nederlands
Oorspr. taal
Engels
Oorspr. titel
The fast 800 : how to combine rapid weight loss and intermittent fasting for long-term health
Uitgever
Amsterdam: Uitgeverij Nieuwezijds, 2019
262 p., [8] p. foto's
ISBN
9789057125362 (paperback)

Besprekingen

Dr. Michael Mosley is bekend van onder meer de boeken 'Het slimmedarmendieet' (2018)* en 'Het 8-weekse bloedsuikerdieet' 2017)**. Nadat hij was afgestudeerd als arts ging Mosley werken bij de BBC als presentator en producer van documentaires. Zijn BBC-programma's gaan over biologie, gezondheid, het menselijk lichaam, voedsel en vasten. Zes jaar geleden overtuigde Mosley de wereld dat periodiek vasten werkt in het boek 'Het vastendieet' (2013)***. In zijn nieuwe boek heeft hij nog meer research gedaan en past dit nu toe in een nieuwe methode: tijdgebonden eten. 800 calorieën is volgens hem het perfecte aantal om vol te houden en snel af te vallen. Dit boek bevat de manier om je bloeddruk en suikerspiegel te verlagen, ontstekingen tegen te gaan, je stemming te verbeteren en natuurlijk af te vallen. Zijn echtgenote, dr. Claire Bailey, maakte de koolhydraatarme recepten. Een theoretisch boek inclusief een aantal pagina’s kleurenfoto's van de gerechten en een uitleg waarom we dik worden. M…Lees verder

Over Michael Mosley

CC BY-SA 2.0 - Foto van/door Red Carpet Report on Mingle Media TV from Culver City, USA

Michael Mosley (Iowa City, 16 september 1978) is een Amerikaans acteur.

Biografie

Mosley heeft het acteren geleerd aan de American Academy of Dramatic Arts in New York waar hij studeerde van 1998 tot en met 2001.

Mosley is vanaf 2010 getrouwd met Anna Camp.

Filmografie

Films

  • 2019 Sister Aimee - als Kenny
  • 2018 Peppermint - als Henderson
  • 2017 A Crooked Somebody - als Bill Banning
  • 2016 LBJ - als Kenny O'Donnell
  • 2016 Dream Team - als Rick Johnson
  • 2015 Other People's Children - als Josh
  • 2015 Hot Pursuit - als rechercheur Dixon
  • 2013 Autumn Wanderer – als Rick
  • 2012 You're Nobody 'til Somebody Kills You – als rechercheur Francelli
  • 2011 Restive – als Braker
  • 2009 The Proposal –…Lees verder op Wikipedia