Boek
Nederlands

De hoogsensitiviteit survivalgids

An Michiels (auteur), Luc Descamps (medewerker)
+1
De hoogsensitiviteit survivalgids
×
De hoogsensitiviteit survivalgids De hoogsensitiviteit survivalgids

De hoogsensitiviteit survivalgids

Doelgroep:
Vanaf 9-11 jaar
Na uitleg over hoogsensitiviteit worden adviezen en tips gegeven om hier goed mee om te leren gaan. Met grappige, stripachtige tekeningen in zwart-wit. Vanaf ca. 9 t/m 12 jaar.
Onderwerp
Hooggevoeligheid
Titel
De hoogsensitiviteit survivalgids
Auteur
An Michiels (psychologe)
Medewerker
Luc Descamps
Taal
Nederlands
Editie
1
Uitgever
Sint-Niklaas: Abimo, 2010
127 p. : ill.
ISBN
9789059326125 (softcover)

Besprekingen

Kinderen die hoogsensitief zijn, reageren sterk op hun omgeving. Het leren omgaan met de eigen sensitiviteit is een stap die kinderen kan helpen. In deze uitgave wordt voor kinderen die hoogsensitief zijn beschreven wat dit betekent en hoe ze er mee om kunnen gaan. Door ontspanningsoefeningen, extra aandacht of speciale voeding kan het kind eigen momenten creeƫren om tot zichzelf te komen. Een boek dat gemakkelijk leest en begrijpelijk maakt wat voor een kind best ingewikkeld is. Het boek bevat veel voorbeelden van concrete situaties. Het is gedrukt met een speelse opmaak, groot lettertype en diverse stripachtige zwart-witafbeeldingen met een roze steunkleur. Maakt deel uit van de serie 'Lach en leer'*. Vanaf ca. 9 t/m 12 jaar.

Over An Michiels

An Michiels (Mortsel, 25 april 1967) is een voormalig Belgisch politica van Vlaams Belang.

Levensloop

Michiels is beroepshalve leerkracht geweest.

Bij de derde rechtstreekse Vlaamse verkiezingen van 13 juni 2004 werd ze verkozen in de kieskring Vlaams-Brabant. Ook na de volgende Vlaamse verkiezingen van 7 juni 2009 werd ze opnieuw Vlaams volksvertegenwoordiger. In oktober 2010 verliet ze het Vlaams Parlement en ook de politiek om naar Zweden te verhuizen, waar ze een bed and breakfast opstartte.

Lees verder op Wikipedia