Boek
Nederlands
Een jonge weduwe begint een relatie met een vriend van haar overleden man, waarvoor ze een andere beginnende verhouding afbreekt.
Extra onderwerp
ROM
Titel
Je bent nooit alleen
Auteur
Nicholas Sparks
Vertaler
Ans van der Graaff
Taal
Nederlands
Oorspr. taal
Engels
Oorspr. titel
The guardian
Uitgever
Amsterdam: Boekerij, © 2018
382 p.
ISBN
9789022582794 (paperback)

Besprekingen

Op kerstavond 1998, veertig dagen na de dood van haar man Jim aan een hersentumor, krijgt de 25-jarige Julie onverwacht nog een laatste cadeautje van hem. Er wordt een doos bezorgd met daarin de allerlelijkste puppy die Julie ooit heeft gezien, en een afscheidsbrief van Jim waarin hij belooft altijd haar beschermengel te zullen zijn. Julie wordt dol op puppy Singer die uitgroeit tot een reuze Deense dog. Vier jaar later durft ze ook weer aan een nieuwe relatie te denken. Wordt het de aantrekkelijke en bijzonder attente Richard, van wie ze verder weinig afweet, of Mike, Jims beste vriend en haar steun en toeverlaat? Singer heeft zijn keuze al gemaakt, maar als Julie eindelijk zover is, raakt ze in een nachtmerrie verzeild: ze wordt gestalkt door een ziekelijk jaloerse persoon die haar leven en geluk wil vernietigen. In Swansboro, North Carolina, spelend, vlot geschreven, gemakkelijk leesbaar romantisch verhaal waaraan Sparks dit keer een flinke dosis spanning heeft toegevoegd. Nogal vo…Lees verder

Over Nicholas Sparks

Nicholas Charles Sparks (Omaha, Nebraska, 31 december 1965) is een Amerikaans auteur. Hij schreef romans over verschillende thema’s zoals geloof, liefde, drama en het lot. Hij heeft tot nu toe 21 boeken gepubliceerd en woont tegenwoordig in New Bern, North Carolina, met zijn vrouw Cathy en hun vijf kinderen (drie zonen Miles Andrew, Ryan Cote, en Landon, en tweelingdochters Lexie Danielle en Savannah Marin).

Biografie

Nicholas Sparks is geboren op oudejaarsavond in Omaha, Nebraska als zoon van Patrick Michal Sparks, een professor, en Jill Emma Marie Sparks, een huismoeder en de assistente van een optometrist. Hij heeft een broer Michael Earl "Micah" Sparks (1964) en een overleden zus Danielle "Dana" Sparks (1966–2000). Sparks is rooms-katholiek opgevoed en heeft Duitse, Tsjechische, Engelse en Ierse voorouders.

Omdat zijn vader nog studeerde toen Sparks geboren werd verhuisde het gezin vaak…Lees verder op Wikipedia