Boek
Nederlands

Dwaalspoor

Suzanne Vermeer (auteur)
+1
Dwaalspoor
×
Dwaalspoor Dwaalspoor
In de reeks:
Genre:
Titel
Dwaalspoor
Auteur
Suzanne Vermeer
Taal
Nederlands
Uitgever
Amsterdam: A.W. Bruna Uitgevers, © 2021
191 p.
ISBN
9789400514126 (paperback)

Besprekingen

Vincent en zijn vrouw Silvia genieten van een welverdiende vakantie in het Zwarte Woud. Maar als Vincent na een dagje mountainbiken niet huiswaarts keert, komt Silvia er al vrij snel achter dat hij door een afschuwelijk ongeluk om het leven is gekomen. Maar tijd om te rouwen wordt haar niet gegund. Als er nog een lijk gevonden wordt - in de buurt van waar Vincent het leven liet - is Silvia ineens hoofdverdachte. Ten einde raad schakelt ze haar vroegere buurmeisje en juriste Lauren Martens in die er alles aandoet om Silvia's onschuld te bewijzen maar dit gaat niet van harte. Een wederom een fijn geschreven, zomers verhaal van Suzanne Vermeer met opbouwende spanning. Ietwat voorspelbaar einde. Voor een breed publiek. Suzanne Vermeer is een schrijverspseudoniem waaronder verschillende schrijvers publiceren. Tot zijn overlijden in 2011 ging Paul Goeken achter het pseudoniem schuil.

Over Suzanne Vermeer

Suzanne Vermeer is een schrijverspseudoniem in het thriller genre, waaronder verschillende schrijvers gepubliceerd hebben. Tot zijn overlijden in 2011 ging schrijver Paul Goeken achter het pseudoniem schuil. Na zijn dood werd de naam overgenomen door een door uitgeverij A.W. Bruna Uitgevers onbekend gehouden schrijver of schrijfster.

Historie

Nadat Goeken in 2006 het boek All-inclusive schreef, werd in samenspraak met de uitgeverij besloten om het boek niet onder zijn eigen naam maar onder het pseudoniem Suzanne Vermeer uit te brengen. Dit gebeurde in het diepste geheim: slechts enkele personen uit de kennissenkring van Goeken en bij de uitgeverij waren op de hoogte van de identiteit van Vermeer. Vermeer werd gepresenteerd als een in 1968 in Nijmegen geboren schrijfster die na een studie Spaans aan de Universiteit van Amsterdam naar Barcelona was verhuisd.

De boeken van Vermeer kenmerken zich doordat ze vakan…Lees verder op Wikipedia