Boek
Nederlands

Strandfeest

Suzanne Vermeer (auteur)
Een vrouw is met haar stiefkinderen op vakantie in een resort, waar de sfeer omslaat als een van de leiders van het animatieteam op tragische wijze om het leven komt.
Titel
Strandfeest
Auteur
Suzanne Vermeer
Taal
Nederlands
Uitgever
Amsterdam: A.W. Bruna Uitgevers, © 2023
316 p.
ISBN
9789400515796 (paperback)

Besprekingen

Een thriller over vrouw die met haar stiefkinderen naar een resort gaat, waar door een ongeluk de sfeer omslaat.Hannah is met haar stiefkinderen Vera en Max op vakantie in een resort aan het Meer van Ohrid. Het is hun eerste vakantie sinds het overlijden van hun vader en Hannahs grote liefde. Maar de sfeer in het resort slaat om wanneer een van de leiders van het animatieteam op tragische wijze om het leven komt. Als Hannah hoort dat hij niet de eerste jongere is die daar is verdronken, ontstaan er twijfels over het ongeluk. En wat hebben de beruchte plaatselijke strandfeesten hiermee te maken? Vlot en zeer toegankelijk geschreven. Suzanne Vermeer is het pseudoniem van de overleden auteur Paul Goeken. In overleg met zijn familie is besloten om de boeken van Suzanne Vermeer voort te zetten.

Over Suzanne Vermeer

Suzanne Vermeer is een schrijverspseudoniem in het thriller genre, waaronder verschillende schrijvers gepubliceerd hebben. Tot zijn overlijden in 2011 ging schrijver Paul Goeken achter het pseudoniem schuil. Na zijn dood werd de naam overgenomen door een door uitgeverij A.W. Bruna Uitgevers onbekend gehouden schrijver of schrijfster.

Historie

Nadat Goeken in 2006 het boek All-inclusive schreef, werd in samenspraak met de uitgeverij besloten om het boek niet onder zijn eigen naam maar onder het pseudoniem Suzanne Vermeer uit te brengen. Dit gebeurde in het diepste geheim: slechts enkele personen uit de kennissenkring van Goeken en bij de uitgeverij waren op de hoogte van de identiteit van Vermeer. Vermeer werd gepresenteerd als een in 1968 in Nijmegen geboren schrijfster die na een studie Spaans aan de Universiteit van Amsterdam naar Barcelona was verhuisd.

De boeken van Vermeer kenmerken zich doordat ze vakan…Lees verder op Wikipedia