Digidokters: eerste hulp bij digitale problemen

Elke 2e woensdagnamiddag (van 13u tot 16u) en donderdagavond (van 16u tot 19u) van de maand.

Data 2019: 23.10 - 24.10 - 13.11 - 14.11 - 11.12 - 12.12

Digidokters
  • Wat kunnen de digidokters voor jou betekenen?

Werkt je gsm niet vlot? Of heeft je tablet vreemde kuren? Waarom start je laptop zo traag op? En hoe kan je best omgaan met de schermtijd voor je kinderen (en voor jezelf)? En nog veel meer vragen! De digidokters zoeken samen met jou naar een oplossing. Je hoeft je niet op voorhand in te schrijven.

  • Wat doen de digidokters niet?

Digidokters geven geen les. Ze delen wel graag hun ervaring met anderen die vragen hebben over de digitale wereld.

Digidokters herstellen geen materiële defecten (bv. oplader stuk, barst in beeldscherm, …). Ze kunnen wel eventueel tonen hoe je een hersteldienst online opzoekt.

Digidokters weten niet alles. Ze zijn wijs genoeg om te weten dat ze niet alles kennen of kunnen. Wel staan ze bescheiden open voor vragen van mensen met minder digitale ervaring.

Tip: Heb je problemen met een apparaat (tablet, laptop,...)? Breng dit dan zeker mee. Ook kan het geen kwaad om je paswoorden nog eens te herinneren vooraleer je op bezoek komt.

Tip: Soms kan het druk zijn bij de digidokters. Je krijgt dan een wachtrij-nummer zodat we je zo snel als mogelijk en zo uitgebreid mogelijk kunnen helpen. Hou er dus rekening mee dat je even in onze zeer comfortabele wachtzetel plaatsneemt.