Antwoord

Om de online diensten van de bibliotheek te kunnen gebruiken moet je éénmalig een Mijn Bibliotheek profiel aanmaken.

Stap 1: klik op de aanmeldknop en vervolgens op de link om een profiel aan te maken

screenshot stap 1

Stap 2: De naam van jouw bibliotheek staat normaalgezien ingevuld, als dat niet zo is geef je de gemeentenaam in van een bib waar je lid van bent.

stap 2

Stap 3: Geef het nummer van je lidkaart in en het daaraan gekoppelde wachtwoord. Dit is meestal je geboortedatum. Geef deze in inclusief schuine strepen, dus bv. 01/01/1900.  Gebruik het hulp-icoon voor bibliotheek-specifieke aanwijzingen.

stap 3

Stap 4: Vul de vereiste gegevens in. Je gebruikersnaam en wachtwoord mag je zelf kiezen.

stap 4

Stap 5: Je krijgt een bevestiging te zien. Klik op de knop om terug te keren naar het aanmeldscherm.

stap 5

Stap 6: Je kunt je nu aanmelden met je zelfgekozen login en wachtwoord.

stap 6