Kranten en tijdschriften

Blijf op de hoogte van het wereldnieuws dankzij onze kranten en tijdschriften.

Ontdek onze papieren exemplaren of lees gewoon gratis digitaal op je eigen toestel!

 

Eerste verdieping & Barbib

 

Op de eerste verdieping vind je het volledige papieren aanbod aan kranten en tijdschriften. Recente kranten en tijdschriften hebben een rode sticker en kan je enkel ter plaatse lezen. Kranten en tijdschriften met een witte of groene sticker kan je uitlenen.

Lees je graag de krant met een goede kop koffie of een lekkere hap? In Barbib vind je vijf Vlaamse kwaliteitskranten om ter plekke te lezen.

Bekijk lijst alle tijdschriften >>

Bekijk lijst alle kranten >>

Digitale Kiosk

 

Lees elke dag 14 kranten en 6 tijdschriften gratis digitaal in Het Predikheren. Dit kan met je eigen smartphone, tablet of pc en op de internetpc's in Het Predikheren.

Als je in Het Predikheren bent, surf je via het wifi-netwerk naar: bibliotheek.gopress.be.

Dankzij Het Predikheren heb je ook op andere Mechelse locaties toegang tot de Digitale Kiosk, zoals scholen en cultuurcentra.

Digitaal Archief

 

Raadpleeg in Het Predikheren én thuis het digitale archief van kranten en tijdschriften. Let wel: de edities van vandaag en gisteren vind je hier niet in terug. 

Ontdek het Krantenarchief >>

Test Aankoop

 

Laat je inspireren door de digitale tools en koopwijzers van Test Aankoop. Of zoek je juridische informatie over een miskoop die je begaan hebt? 

Je vindt het allemaal op de internet-pc's, op de zolder in Het Predikheren. Om toegang te krijgen tot het digitale abonnement van Test Aankoop, heb je een toegangscode nodig.

Vraag meer info aan de balie op zolder.

Ontdek Test Aankoop >>