Dicht Dat Uur met Dichtatuur en gasten

Op zaterdag 29 juni sluit Dichtatuur de allerlaatste bib-avond in de Moensstraat.

Zaterdag 29 juni

17u - 19u30 : tentoonstelling

19u30 tot ... : Dichtatuur sluit

Gratis

 

Dames, heren en alles daartussenin, voel u geroepen om u te voegen bij de allerlaatste Dichtatuur bib-avond in de  Moensstraat te Mechelen, vanaf september 2019 zullen ze namelijk in het Predikherenklooster doorgaan.

Om dat afscheid en het nakende begin te eren spelen we op 29 juni nog eens met onze poëzie, dit in de vorm van persiflages op allerhande programma’s met als titel ‘Dicht Dat Uur’. Daarvoor worden we bijgestaan door een ferm team aan gastdichters.

We huldigen ook het gebouw waar we al drie jaar hebben mogen vertoeven door de optredens in verschillende ruimtes te laten doorgaan. Aangezien de oude bib binnenkort de nieuwe Artenova wordt hebben een aantal pioniers er hun creatieve intrek al in genomen, verwacht u aan een expo om ‘u’ tegen te zeggen. En ook aan veel show.

Bovendien veilen we tussendoor een aantal prachtige meubilairstukken en curiosa uit de bib. Genoeg redenen om af te komen en mee de maan te blijven blussen met uw favoriete poëzie-democratie bevolkt door jonge stemmen die graag klinken en weerklinken. En klinken zullen we. Tot dan!