Gebruikersbevraging bib en CCM

In september 2019 opende de bibliotheek Het Predikheren. Een prachtig nieuw gebouw en een opportuniteit om de bibliotheekwerking te versterken. Meer digitale infrastructuur, een barbib, fijne leesplekken, zalen voor activiteiten, enzovoort.

Na twee en een half jaar zijn wij zeer benieuwd naar jullie feedback. Daarom doet Het Predikheren mee aan een nieuw grootschalig publieksonderzoek georganiseerd voor alle Vlaamse bibliotheken.

Jouw mening telt!

Jouw mening telt! Het invullen van de enquête duurt ongeveer 20 minuten. Op basis van de resultaten gaan we aan de slag om de werking in Het Predikheren te verbeteren. Daarnaast worden de resultaten samengelegd met de resultaten uit 2013 en 2018 waardoor we evoluties in jullie ervaringen kunnen ontdekken.

Klik hier om naar de enquête te gaan. Je kan de enquête zowel op papier als op een computer invullen in Het Predikheren. Kom hiervoor gerust even langs bij de balie.

Het onderzoek wordt gelijktijdig ook georganiseerd bij de Vlaamse cultuurhuizen. Geniet jij wel eens van een voorstelling of muziekoptreden van Cultuurcentrum Mechelen, klik dan hier om beide enquêtes in te vullen. Dat spaart je tijd in bij het invullen van heel wat gegevens.

Als dank voor jouw tijd wordt voor elke ingevulde enquête 1m² regenwoud gered van verdwijning, in samenwerking met World Land Trust [2]. Bovendien maak je kans op één van de Bongo-bonnen t.w.v. € 250.

Heb je nog vragen? Je kan ons mailen via bibliotheek@mechelen.be.

Het onderzoek is een initiatief vanuit Universiteit Antwerpen, VVBAD, cult!, LMR-LMOV, OP/TIL en Cultuurconnect.