Open boek Grand Cru #3

In Open Boek Grand Cru gaat gastvrouw Greet Pluymers op zoek naar fijne heren of dames die een inkijk geven in hun boekenkast.

Open Boek Marleen D'Joos

Open Boek Grand Cru hoeven we niet meer voor te stellen. Ook dit seizoen heeft gastvrouw Greet Pluymers telkens een fijne literair-culturele babbel waarbij de gast vertelt over wat hem of haar op cultureel vlak bezig houdt en drijft. Ook muziek speelt een prominente rol. De centrale gast mag zelf een muzikant voorstellen, of we verrassen je met onbekend talent.

Op zondag 17 februari is Marleen D'Joos de centrale gast.

Marleen is de drijvende kracht achter Sjarabang. Sjarabang is een inclusief creatief atelier waar kunst- en cultuurparticipatie van mensen met een verstandelijke of meervoudige beperking bevorderd wordt, zowel op een actieve als een passieve manier. Inclusie is voor Sjarabang dan ook een cruciaal begrip. Ze streven naar een gezonde mix van mensen met en zonder beperking in deelnemers, vrijwilligers en lesgevers.
Als moeder van kunstenaar Samuel Van der Veken en presentator Thomas Van der Veken speelt kunst , muziek en cultuur een belangrijke rol in haar leven.

Na iedere editie krijgt je van ons steeds het befaamde lijstje met al dat geserveerde lekkers, begeleid door een zondags aperitiefje.

Open Boek Grand Cru gaat door in de Stadsschouwburg. Voor meer info en inschrijving, klik hier.

foto Jan Smets