Zomer van Vlieg

Vlieg verstopt deze zomer weer schatkisten over heel Mechelen en omstreken. Begeef je voelsprieten naar de bib en verken een prikkelend parcours met de toppen van je vingers.

Affiche zomer van vlieg

Wat voel je in onze bibliotheek?

Vlieg verstopt deze zomer weer schatkisten over heel Mechelen en omstreken. Begeef je voelsprieten naar de bib en verken een prikkelend parcours met de toppen van je vingers. Vind je de schatkist? Dan krijg je een fijn presentje én maak je kans op fantastische prijzen.

Kriebels in je buik, zand tussen je tenen, een stekelvarken, een kruimelkoek of verf op een schildersdoek… Van welke gevoel hou jij het meest?

In de bib kun je deze zomer schatten zoeken van dinsdag 3 juli tot en met zondag 2 september.

Ook bij onze partners in en rond Mechelen kan je op zoek naar de schat van Vlieg. Vraag een stempelkaart bij één van de deelnemende partners, bezoek minstens drie schattenlocaties en ruil je stempelkaart om voor een gratis bezoek voor jou aan de Sint-Romboutstoren.

Op deze locaties in en om Mechelen kun je ook nog een schat zoeken: Kazerne Dossin, Speelgoedmuseum, het Vrijbroekpark,  Domein Tivoli en Sportimonium (Hofstade).

Meer info: UiTmetVlieg.be/schattenvanvlieg