Studieruimte

Studeren

Zoek je een stille plek om te studeren? Dan kan je het hele jaar door terecht in de Kloosterbib op de 1ste verdieping. Tijdens de drukke periodes is er ook plaats in een aantal vergaderzalen.

Omdat Het Predikheren een geliefde studeerplek is, werken we tijdens de blok- en examenperiodes met een reservatiesysteem. In juni kan je telkens vanaf 18u een plek reserveren voor de volgende dag. Wees er snel bij want de plaatsen vliegen de deur uit!

Geen plaats kunnen reserveren in de bib? Ook andere organisaties voorzien studieplekken: https://ticketshop.ticketmatic.com/mechelen/studeren

Praktisch

Klik hieronder op de knop 'Studieplek reserveren'.

Je bent elke dag welkom tijdens de openingsuren. Van dinsdag tot en met vrijdag kan je ook al binnen tussen 9 en 9.15u. Op maandag zijn we gesloten.

Er is een goede wifi-verbinding (gratis) en je kan ook kopiëren, printen en scannen.

Je mag je eigen drinken meebrengen, maar enkel in een afsluitbaar flesje. Zo hopen we onze houten tafels zo lang mogelijk mooi te houden.

Je eigen lunch kan je buiten, op de binnenplaats of in de picknickzone op het gelijkvloers opeten. Je kan ook een studentenlunch bestellen bij Barbib. Dat doe je via dezelfde pagina waar je een studieplek reserveert.

Wat heb je nodig?

  • een reservatieticket (digitaal of geprint)
  • een smartphone/laptop om je digitale ticket te tonen

 

Studieplek reserverenPrinten, kopiëren, scannen

student